Zonnestudio SunVital in Maarssen bij Utrecht - Ergoline zonnebanken

Zonnestudio Sun Vital - Kinderen naar de zonnebank?


Kinderen naar de zonnebank? Bij Zonnestudio Sun Vital in Maarssen geldt een minimale leeftijd van 18 jaar voor jongeren om veilig te kunnen zonnen. Wij raden het af om jonge kinderen mee te nemen naar de studio. Immers wanneer u gaat zonnen kunnen wij geen toezicht garanderen (omdat wij moeten schoonmaken en met onze klanten bezig moeten zijn).

 

Wij zijn aangesproken dat er eigenlijk geen kinderen zonder een tweede begeleider in de zonnestudio mogen komen. De instantie kan leven met het feit dat als er een ouder gaat zonnen er een andere volwassene meekomt die tijdens zonnen op het kind oppast, uiteraard is er dan een tekenplaat en kleurpotloden beschikbaar. Onze ervaring is dat kinderen vanaf 12 jaar zonder toezicht in de studio kunnen zijn.

 

Reden is als het kind in de studio zonder toezicht van een ouder of volwassene zit te wachten en de studiomedewerker bijvoorbeeld cabines aan het schoonmaken is er geen toezicht gehouden kan worden. Wanneer er dan iets gebeurt met uw kind kunnen onze studiomedewerkers niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Verder heeft men ons er op gewezen dat vele klanten voor de rust komen zonnen en dat kinderen die lawaai maken dit als hinderlijk kan worden ervaren door andere klanten.

 

Dus is uw kind wat aan de drukke kant dan verzoeken wij de volwassene die bij het kind blijft even een rondje buiten te gaan lopen. Moeders en vaders die beide willen zonnen kunnen dit oplossen door na elkaar te gaan zonnen. Om gezondheid redenen (ogen)mag een kind nooit mee de cabine in genomen worden.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn wegens hygiëne regels niet toegestaan in de studio, hoe klein ook.