Zonnestudio SunVital in Maarssen bij Utrecht - Ergoline zonnebanken

Prijslijst Zonnestudio Sunvital in Maarssen Utrecht

 

Euro 11,99, tot en met 20 minuten zonnen op bank naar uw keuze. 

 


Prijslijsten, acties en aanbiedingen van zonnestudio Sun Vital in Maarssen bij Utrecht. Maandelijks scherpe aanbiedingen op de meest luxe zonnebanken.

 

Zoals u gewend bent hebben wij additioneel/extra maandelijks scherpe aktie activiteiten op zonnen en cosmetica, wij vermelden deze acties via mail naar onze klanten en of op de website en twitter, facebook en linkedin.

 

* SunVital maakt ook bedrijfsafspraken
* Zonnestudio Sun Vital heeft géén abonnementsverplichting

* Betaling uitsluitend voor zonaanvang, voorkeur Pin en of Contant.Wij nemen geen   eurocenten aan.

* Aangezien wij weinig cashgeld  hebben nemen wij geen biljetten > 50 Euro aan.

 

*Suncard

Zontegoed op je pasje betekend gemak en je hoeft geen geld en of betaalpasje mee te nemen naar de studio, lekker makkelijk na het sporten of als je onverwacht wil zonnen.

Jouw zontegoed blijft drie jaar geldig vanaf het moment dat de kaart is opgewaardeerd en of is geactiveerd.  Wij kijken periodiek in het lopende jaar welke Suncards/zontegoeden verlopen zijn.

Staan er bedragen op die hoger zijn dan 20 euro dan sturen wij ,indien gegevens bij ons bekend zijn, een mail en of sms.

Als je binnen de periode van drie jaar weer een keer komt zonnen dan verlengen wij het zontegoed weer met drie jaar.

 

 

Bel ons voor een afspraak op 0346 – 287997  dan bent U zeker van een plaatsonder de zonnebank

Cadeaubonnen

Wij hebben ook Cadeaubonnen! Als U iemand wilt verwennen - leuk voor een verjaardag of als bedankje. Uiteraard wordt  alles mooi in cadeaupapier ingepakt.

De Cadeaubon is na afgifte een jaar geldig. Uiteraard kan degene die hem ontvangt het bedrag als zontegoed op naam latenzetten dan is de geldigheid drie jaar. (zie boven)

De aangeschafte cadeau is niet meer te ruilen voor geld. U kunt de bon wel aan een ander overdragen en of cosmetica voor aanschaffen.