Zonnestudio SunVital in Maarssen bij Utrecht - Ergoline zonnebanken

Zonnebanken en snelbruiners bij Zonnestudio Sunvital in MaarssenDe zonnebanken van Zonnestudio Sun Vital in Maarssen zijn de modernste zonnebanken! Iedere huid is anders, voor elke huid bestaat er dan ook een zonnebank die het beste bij uw huidtype past.

 


 

 

De Ergoline Affinity 500-S TWIN POWER, de perfecte bank om te starten met zonnen.


De Affinity 500-S gaat met sterkere Twin Power-technologie van start3 Ultra Performance Plus-gezichtsbruiners inclusief 2 UV-B-spaghetti-lampen zorgen voor een perfecte bruining. En met comfort bij de standaardversie zit het wel goed: het extra brede Body Shape-ligvlak en Comfort Cooling zorgen voor een ontspannen zonsessie. Aqua Fresh & Aroma zorgen voor extra verfrissing in het Twin Power-model. De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Het nieuwe 3D-Sound-systeem met subwoofer, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert optimaal genieten van muziek. Voor een perfecte bruine teint rondom zorgen de nek-en de schouderbruiners.

 

 • TWIN POWER OF SUPER POWER MET 43 UV-LAMPEN
 • 3 GEZICHTSBRUINERS MET ULTRA PERFORMANCE-TECHNOLOGIE
 • GROOT, ERGONOMISCH GEVORMD BODY SHAPE-LIGVLAK
 • STANDAARD COMFORT COOLING-SYSTEEM, MET AQUA FRESH & AROMA

 

De Ergoline Affinity 800-S TWIN POWER
 

De Affinity 800-S overtuigt als Twin Power-variant, standaard uitgerust met Ultra Performance-gezichtsbruiners incl. 3 UV-B-spaghetti-lampen. Ook qua comfort is deze zonnebank toonaangevend. De overzichtelijke cockpit met duidelijke symbolen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Het nieuwe, ruim opgevatte Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Climatronic en Aqua Fresh & Aroma zorgen voor verfrissing. Het nieuwe 3D-Sound-systeem inclusief Voice Guide, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse. De nekbruiners en de schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam.

 

 • OPTIMIZED PERFORMANCE VOOR NOG BETERE BRUININGSRESULTATEN
 • 4 GEZICHTSBRUINERS MET ULTRA PERFORMANCE-TECHNOLOGIE
 • GROOT, ERGONOMISCH GEVORMD BODY SHAPE-LIGVLAK
   

 

De Ergoline Prestige 1100-S DYNAMIC POWER ( the new blockboster)
 

De Prestige 1100-S in kleurendesign Mystic Black is in positieve zin extreem. 52 UV-lampen zorgen voor een intense bruine teint. Ook het nieuwe gezichtsbruiner systeem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen laat niets te wensen over; aangevuld met 2 krachtige schouderbruiners met Ultra Performance-technologie. Ook wat betreft comfort is aan alles gedacht, waardoor een zonsessie een heerlijke ervaring wordt . En dat standaard! Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Dat wordt mogelijk gemaakt door de transparante acrylschermen aan hoofd- en voeteneinde. Aqua Fresh & Aroma kunnen zich hier volop ontplooien. Het 3D-Sound-systeem zorgt niet alleen voor een perfect, maar dankzij MP3-Dock-in en SD-Card-slot ook voor geheel individueel muziekgenot. Het hoogste comfort wordt geboden door de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen & Voice Guide. Dankzij de nieuwe Optimized Performance worden nu nog betere bruiningsresultaten bereikt

 

 • DYNAMIC POWER MET 52 UV-LAMPEN, 4 GEZICHTSBRUINER‎S MET ULTRA PERFORMANCE-TECHNOLOGIE EN EXTRA UV-B-LAMPEN
 • STANDAARD LUXE UITVOERING MET AQUA FRESH & AROMA, CLIMATRONIC EN GESLOTEN BRUININGSTUNNEL
 • NIEUW 3D-SOUND-SYSTEEM MET MP3-DOCK-IN EN SD-CARD-SLOT
 • COMFORTABELE BEDIENING DOOR INNOVATIEVE COCKPIT